Get Adobe Flash player

Van idee naar beer….

  Klik op onderstaande foto's om een vergroting te zien. Door nogmaals op de foto te klikken wordt de vergroting afgesloten. Heeft u vragen, neem dan contact op met mij. Dat kan door een mail te sturen naar info@NoaBears.com of door het door op de contact pagina te klikken en het formulier in te vullen. Om de beren zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen is de kwaliteit van de foto's maximaal gelaten. Hierdoor kan het voorkomen dat het langer duurt dat de foto's geladen zijn.
Makinf of 1 Making of 2 Making of 3 Making of 4
In mijn hoofd zit al een idee wat voor een beertje ik wil gaan maken. Dus nu de juiste stof er bij zoeken. Patroon tekenen en uitwerken. Alle patroondelen op de stof tekenen en uitknippen. Alle uitgeknipte onderdelen. Voor Nicci zijn dat er heel wat!
 
Making of 5 Making of 6 Making of 7 Making of 8
Alles bij elkaar leggen om te zien of het klopt. Juiste kleur garen en de rest van het materiaal bij elkaar zoeken. Alleen al het voorbereidende werk heeft ongeveer 3 uur geduurd en dan nu eindelijk aan de slag! Alle onderdelen in elkaar zetten.
 
Making of 9 Making of 10 Making of 11 Making of 12
Resultaat na ongeveer  14 uur.... Nicci! Nicci is  26 cm groot en..... Nicci is gemaakt van verschillende kleuren mohair en alpaca en..... Nicci heeft ijzerdraad in zijn armen voor meer beweeglijkheid en hij krijgt nog een zelf gemaakt hangertje met zijn naam en geboortedatum.